Winstrol Veilig Gebruik En Bijwerkingen Stanozolol

bettermenwin steroid Leave a Comment

Winstrol Veilig Gebruik En Bijwerkingen Stanozolol

Winstrol is het beste te worden gestapeld met andere steroïden vaak gebruikt in snijden cycli. Deze omvatten Orale Turinabol, Masteron,Anavar, Trenbolone en Proviron.Hier is een van mijn favoriete stapels. Het is een eight weken cyclus bestaande uit 30mg/dag Winstrol (tabbladen), 30mg/dag Anavar en 200mg/week Test Enanthate.

Winstrol is afgeleid van DHT en dit komt met een aantal voordelen, met name dat het een steroïde dat niet aromatize is – dus het veroorzaakt geen oestrogeen conversie. Het is beschikbaar in zowel orale als injecteerbare vormen, maar in tegenstelling tot de meeste steroïde injecties deze behoudt dezelfde lever toxiciteit risico als mondelinge Winstrol omdat Stanozolol is een C17-alpha alkylated (C17-aa), ongeacht welke vorm het komt in. Uw ervaring niveau en doelstellingen zal sterk bepalen de dosering die u gaat worden comfortabel op. De meeste mannen zal houden aan overal van forty mg tot eighty mg per dag voor een orale dosis. Vanwege de lever toxiciteit kwesties, hogere doses dan dit wordt alleen aanbevolen om te worden gedaan bij het injecteren van Winstrol.

Winstrol Doseringen En Toediening

In het geval van Winstrol, is het een drie weken opsporingstijd voor de orale vorm. En veel hoger, tot 20 mg per dag, https://santanastudioacademy.com/sermorelin-effecten-alles-wat-u-moet-weten/ is een zekerheid dat virilization een groot probleem zal worden. Het is niet alleen de dosering die telt, zoals hoe langer de cyclus gaat op, hoe meer kans dat virilizing bijwerkingen zal beginnen te ontwikkelen.

Voordelen Van Winstrol-tabletten Voor Atleten:

Door deze eigenschappen zal gebruik van het middel ook leiden tot gewichtstoename. Als je je resultaten echt een enhance wilt geven, dan is het het overwegen waard om Clenbutrol aan de combine toe te voegen. Dit is een ander volledig natuurlijk alternatief voor steroïden dat kan worden gecombineerd Winsol. Zoals je waarschijnlijk al uit de naam kunt afleiden, is het ontworpen om de effecten van Clenbuterol na te bootsen.

  • Dus om deze reden een vrouwelijke moet vasthouden aan een Winstrol cyclus van tussen de four en 6 weken op de meest.
  • Winstrol onderdrukt uw normale productie van testosteron, dus een van de grote doelen van uw PCT is om kickstart natuurlijke hormoon functie weer, zowel voor het behoud van winsten en lichaamsvet verbeteringen die u hebt gemaakt op uw cyclus, en voor uw algemene gezondheid.
  • Winstrol bevordert stikstof retentie en verhoogde eiwitsynthese, maar niet tot het punt waar het zal merkbaar bevorderen mager winsten – ondanks zijn hoge anabole score.

Dit is begrijpelijkerwijs onaantrekkelijk voor mannen, maar zelfs vrouwen hebben moeite om van seks te genieten als gevolg van het gebruik van Winstrol . Winstrol wordt door een proces geleid dat bekend staat als C17AA – dit maakt het resistent tegen afbraak in de lever, wat betekent dat het twee keer door je lever kan gaan, en dit geldt zelfs als je het injecteert. Denk je echt dat je dit allemaal kunt krijgen zonder dat het je gezondheid kost? Ondanks dat steroïden zonder voorschrift illegaal zijn in Nederland en België, zou je versteld staan hoeveel bodybuilders Winsol nog steeds in handen krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *