Olympo vartai: lizdų suvestinė

bettermenwin 1 Leave a Comment

Olympo vartai: lizdų suvestinė

Įsivaizduokite, kad pateksite į Olimpo vartus ir pamatysite vieną išvaizdų Dzeusą, spindinčiomis mėlynomis akimis, pasiruošusį žaibams ant jūsų galvos nukristi. Senovės graikų dievai buvo žinomi nepastovūs, daugelis sakė, kad jie iš esmės yra panašūs į žmones, tiesiog palaiminti galia daryti tai, ko nori. Žmonės turėjo nuleisti galvas, pakankamai paklusti ir tikėtis, kad jie tai padarys. negaudyti dievų laisvadieniais. Tačiau, patikrinus standartus, gali atrodyti, kad ir tinkamos bulių veislės atsisakymas nebuvo garantija, kad iš jų neišaugs liepa.

Neabejotina, kad daugelis žaidėjų gali teigti, kad galite atrasti šią nenuspėjamą dvasią, kai kalbama apie lažybas, vieną minutę bėgimas šiltas, kitą – šaltas. Jei taip, senovės Graikijos teminiai uostai yra du kartus tinkamesni. Tai veda mus prie Olimpo vartų iš laipsniškai veržlaus dizainerio Practical Play. Jame gali būti naudojamas įprastas motyvas, tačiau studija iš tikrųjų jį panaudojo, kad atkurtų neįprastą mokėjimo visur sistemą. Mes'’ iš naujo naudojami mokant visus būdus, tačiau vargu ar kada įprasti simboliai iš esmės yra išsibarstę, mokant iš bet kokios paskirties vietos – geriausio skaičiaus pasiūlymas yra matomas. Šios funkcijos integravimas su kriokliais ir daugikliais (jei Dzeusas išliktų geros nuotaikos) reiškia, kad bet kokios problemos yra įmanomos.pagal nuorodą https://gates-olympus.com/ Interneto svetainė

Olimpas ir graikų dievai dėvi'’ t iš karto sužadina saldumo idėjas, tačiau jos gali, kai sužinosite, kad tai savotiškai tęsinys Sweet Treasure trove, kuris buvo seminaro hitas, todėl jo (tariamai) didžiulis potencialas, kurį galima išnaudoti per keletą įspūdingų daugiklių. Visa tai grįžta „Gates of Olympus“ kartu su daugybe didelių ir mažų pakeitimų.

Veiksmas vyksta 6 būgnų, 5 eilučių tinklelyje, esančiame Olimpe, kur Dzeusas atsistoja į šoną ir pasiruošęs smogti bet kurią akimirką. Tai labai toli nuo Sweet Gold kasyklos, o visa patirtis atrodo daug didesnė nei žiūrint į besisukantį rožinį saldainių žemę. Numatytasis RTP yra maždaug toks pat – 96,50%, o nepastovumas iš tikrųjų buvo padidintas, todėl „Pragmatic Play“ gavo visus 5 balus iš 5. Nedažnai galimybė iš tikrųjų įvedė priešingas instrukcijas ir sulaukė didžiulio smūgio, nuo 21 100 x iki tik 5 000 x. Tačiau tai gali būti požymis, kad kritika, išreikšta dėl dažnai pernelyg perdėto rinkodaros potencialo, iš tikrųjų tapo pragmatiška, todėl skaičiai buvo pakoreguoti, kad būtų geriau susieti su tuo, kas tikrai realiai pasiekiama.

Naudojama nuo 20 p/c iki $/€& eurų; 125 už sukimąsi bet kokio tipo įrankyje, jūs laimite Gate of Olympus, kai bet kurioje tinklelio vietoje atsiduria 8 ar daugiau atitinkančių simbolių. Laimėjusios piktogramos pašalinamos iš lentos, kad visiškai naujos ir esamos piktogramos galėtų užpildyti tuščias vietas, o tai gali lemti visiškai naują sėkmę. Kaip įprasta, kaskados sistemos sukasi tol, kol neatsiranda visiškai naujų laimėjusių simbolių rinkinių. Yra devyni įprasti mokesčiai, skirti sumušti laimėjimus – 5 yra įvairių spalvų lobiai, likusi dalis yra puodeliai, žiedai, kiaušinių laikmačiai ir karūnos. Kalbant apie vertybes, jei pasirūpinsite, kad gautumėte 12 ar daugiau iš 4 didesnės vertės nuotraukos simbolių, laimėsite 12–50 kartų daugiau nei jūsų statymas. Kaip tu'’ Pagalvokite, kad naudojant tokią darbo užmokesčio sistemą nėra laukinės piktogramos, kuri'’ d būti psichologinis.

Olympo vartai: lošimo automatų funkcijos

Kai atsiranda daugiklio ženklai, jie rodo atsitiktinę vertę nuo 2 iki 500 kartų. Jei daugiklis egzistuoja, po to jo vertė įtraukiama į bendrą laimėjimą krioklio serijos pabaigoje. Jei yra daugiau nei vienas daugiklis, jų vertės sumuojamos prieš naudojant.

Touchdown 4, 5 arba 6 išsklaidymai vienu metu yra verti 3, 5 arba 100 kartų didesnio lažybų mokėjimo ir 15 visiškai nemokamų pasukimų. Jei nemokamas sukimas duoda laimėjimą, bet kokių pastebimų daugiklio ženklų reikšmės įtraukiamos į pasaulinį daugiklį. Šis daugiklis nenustatomas iš naujo; jis gali likti toks pat arba kilti viso raundo metu. Raundas gali būti pratęstas, taip pat suteikiami 5 papildomi nemokami sukimai, kai atsitrenkia 3 išsklaidymai – – be apribojimų.

Gates of Olympus yra dar vienas praktinio žaidimo prievadas, skirtas ante lažybai teikti. Tai padidina statymo kainą 25%, o būgnus papildo papildomi išsklaidymai, padvigubindami jūsų galimybę suaktyvinti nemokamus sukimus. Kai kuriais atvejais gali būti lengvai prieinama alternatyva pirkti už 100 kartų didesnę lažybų sumą.

Olimpo vartai: sprendimas dėl uosto

Siužeto metu „Praktinis žaidimas“ galėjo perkelti veiklą į rojų, tačiau „Olimpo vartai“ yra dar labiau pagrįsti nei „Malonus lobis“. Ypač įmanoma, kad tuo pačiu metu atrodo daug reprezentatyvesnis ir daug lengviau pasiekiamas. Laimei, parašo mokėti bet kur atributas išliko. Tai’& rsquo; taip pat yra pramoginė sistema ir šiek tiek neįprasta.’& rsquo; t gauti dažniau. Beprotiškos laimėjimų grandinės kartais įsižiebia, naudodamos daug daugiau tinklelio nei įprasta įprastame lizde. „Pragmatic Play“ pagerino patirtį, patobulindama ankstesnę’& rsquo; s ypatybes, taip patobulindami Gates of Olympus į naują, daug nepastoviesnę patirtį.

Vienas iš desertų lobių’& rsquo; Pagrindiniai jo akcentai buvo vaivorykštės bombos daugikliai, kurie gali nukristi iš pūkuoto debesies, kad padidintų išmoką. Nepaisant to, jie buvo prieinami tik nemokamais sukimais. Žaidime Gates of Olympus jie pasiekia beveik mitinį iki 500 x 500 statusą, kuris gali rimtai laimėti įprastą pergalę – visose vaizdo žaidimo fazėse. Natūralu, kad visiškai laisvi pasukimai yra ta vieta, kur veiksmas pasiekia galvą, o tai reiškia, kad visuotinis daugiklis neveikia’& rsquo; t atstatyti yra nuostabus sukimasis. Dar kartą tai, ko jo pirmtakas susilaikė. Įprastos pergalės yra gana geros dešimties ar net daugiau grupių grupėms, todėl už nemokamus sukimus yra didelis atlygis. Tai’& rsquo; Verta nepamiršti, kad nepaisant gerokai patobulintų daugiklių galimybių, Pragmatic praeityje paliko būtent tokias kolekcijos vertes.

Daugeliu atžvilgių „Gates of Olympus“ yra daug patrauklesnis pasirinkimas lažybininkams nei saldainių vaizdo žaidimas. Be to, kad jis yra daug reikšmingesnis teminiu požiūriu, nepastovumas didėja ir nors reklamuojamas didžiausias laimėjimas mažėja, daug tikroviškesnis skaičius iš tikrųjų pagerina Olimpo vartus. & rsquo; vilioja, o ne stabdo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *